Luxe appartementen in
een kleinschalig duurzaam complex

Een locatie
met een verhaal

Het Project

Een nieuw hoofdstuk voor Berkel

Het centrum van Berkel en Rodenrijs krijgt er een prachtige woonlocatie bij. Dat is wat de Firma Treurniet aan de gemeenschap van Berkel wil nalaten na 150 jaar gedeelde historie. Op de hoek van de Rodenrijseweg en de Laan van Romen komt De Nieuwe Maalderij, een aansprekend appartementencomplex met 19 comfortabele, duurzame appartementen.

Appartementen

De 19 appartementen variëren in afmeting van 96 tot 210 m2 en zijn allen gelijkvloers gesitueerd. De luxe afwerking en een heerlijke groen ingerichte tuin zorgen voor een high end-gevoel van wonen.

Natuurlijk wordt De Nieuwe Maalderij gebouwd met de modernste technieken, volledig gasloos en volgens de laatste standaarden van energiezuinigheid. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Onder het project bevindt zich de parkeergarage. Hier parkeert u veilig auto, motor of fiets. De parkeergarage is bereikbaar vanaf de Laan van Romen en beschikt over in totaal 40 parkeerplekken.

Locatie

Industrieel karakter
Het complex bestaat uit twee getrapte bouwelementen, waarbij de bovenste laag steeds wat terugspringt. Door de twee bouwdelen ten opzichte van elkaar te verdraaien wordt aan weerszijden aansluiting gezocht bij de naastgelegen bebouwing. Het industriële karakter van de locatie is terug te zien in de gebruikte materialen: levendig metselwerk gecombineerd met beton, metaal en glas. Het strakke ritme van de raamopeningen rondom refereert aan de gevel van de bestaande Maalderij.

• Kleinschalig en luxe complex
• Woonoppervlakten variërend van 96 - 210 m2
• Koopsommen vanaf € 525.000,- V.O.N. tot € 1.250.000,- V.O.N.
• Inclusief parkeerplaatsen
• 3 penthouses
• Ruim terras of balkon en een gemeenschappelijke tuin
• Alle appartementen zijn duurzaam, energiezuinig en voorzien van alle comfort

Omgeving

Er zijn veel dingen die wonen in Berkel en Rodenrijs zo leuk maken, maar wat de meeste mensen zo waarderen, is de combinatie van een ontspannen dorpsleven met de gemakken van de stad. Berkel heeft een gezellig centrum en is van alle gemakken voorzien. Strijk neer op een gezellig terras of prik een vorkje in een van de goede restaurants. Keus genoeg! Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op loopafstand terecht bij diverse supermarkten. En net zo makkelijk loopt u even naar binnen bij de lokale slager, bakker en groenteboer. Of struin op woensdagen gezellig over de markt. Het grote voordeel van wonen in het hart van het dorp!

“Berkel en Rodenrijs, waar dorpsleven en stedelijke allure samenkomen.”

Interesse

Heeft u interesse in één van de laatst beschikbare appartementen?
Neem dan vrijblijvend contact op met Van Dullink makelaars.


Neem contact met ons op

Downloads

Verkoop & Informatie

Van Dullink NVM Makelaars
Kerksingel 2
2651 CC Berkel en Rodenrijs
info@vandullink.nl
010 – 511 44 55

m/vr 09:00-17:30.
Zaterdag 11:00-13:00 en daarbuiten op afspraak.

Dit is een ontwikkeling van© 2023

WAAR
Hoek Willem Alexanderlaan/ Laan van Romen te Berkel & Rodenrijs

WANNEER
Start 2020

PARTNERS
Van Wilsum Van Loon

TYPE
Nieuwbouw appartementen

WAS
reeds 150 jaar veevoerderij Treurniet

WORDT – 10 starters-appartementen, 6 Urban Lofts en 18 nieuwbouwappartementen
Op deze unieke ‘wereldberoemde’ locatie op een steenworp afstand van de dorpskern van Berkel en Rodenrijs zal de gezichtsbepalende Maalderij worden omgetoverd tot 10 prachtige starters- appartementen, 6 Urban Lofts variërend van ca 45 tot ca 85 m2 en 18 nieuwbouwappartementen. De Lofts zullen een bijzondere packhuis-achtige uitstraling krijgen en voorzien zijn van alle hedendaagse eisen van de moderne appartement bewoner. De 6 Lofts op de bovenste verdieping bieden een prachtig uitzicht over de hele gemeente. Deze Lofts zijn uniek in hun soort en zijn zeer bijzonder van architectuur en design.

Op de plek van de huidige fabriek en silo zullen 18 nieuwbouwappartementen herrijzen van een ingetogen en karakteristieke architectuur. De appartementen variëren in afmeting van ca 85 tot ca 185 m2 en zijn allen gelijkvloers gesitueerd. De luxe afwerking, vlakverdeling en overmatige aanwezige buitenruimte geven een high end gevoel van bewoning.

Momenteel wordt het VO verder opgewerkt naar DO en zal in het voorjaar van 2020 de vergunning procedure worden aangevangen, het streven is om in de 2e helft van 2021 te starten met de realisatie.